Nationella prov och mer.

Sitter och pluggar till Engelska, NO och veckans ord tills imorgon. Vi har massor att göra i skolan denna terminen. Sen nästa vecka kommer nationella prov i Svenska, skulle inte förvåna mig om det var något mer. Snacka om att jag är orolig för hur det ska gå.. Hoppas allt är bra med. Nu ska jag fortsätta.

instagram bild

 

Var hemma från skolan idag då jag hade fruktansvärt ont i huvudet. Det är bättre nu och ska till skolan imorgon. Har legat i min säng hela dagen och kollat på film, kollade på Perfect pitch, sjukt vad bra den är! Den borde ses av alla, och då menar jag alla. Min nya favorit film.


tips på smink

Är helt förälskad i dessa sminkprodukter. De gör så min hy ser fräsch ut. Ögonskuggorna ser naturella ut men ändå ser det fint ut. Tar alltid med min detta sminket när jag åker till skolan eller annat. Ögonskuggan från Makeupstore är i champange färg, och den andra är i rosa-beige färg. Båda glittrar lite och är så fina! Jag tar alltid en dag kräm innan sminket, nu för tiden känns det som att jag är jätte rädd om min hy, haha.

bättre titt på naglarna

 

nya naglar

Idag var jag, min syster och min kusin i stan. Jag och Alva som är min syster då, förlängde våra naglar. Blev riktigt nöjd. Priset var 300 kr och naglarna blev jättebra!

bra dag

 

Haft en bra dag med vänner, kollade på några killars träning med mina tjejer. Senare åkte jag hem. Tummen upp för idag!

 


kallavinter


nytt i garderoben och på mobilen

                                                                     TRÖJA -vero moda
Var i staden med pappa innan och fick med mig en svart vit leo tröja hem. Fick också med mig två mobilskal, behövde det med. Pappa skulle iväg så vi hann inte gå in i så många affären. Men i veckan ska jag kanske in igen för att köpa ett par Jeans. Nu ska jag kolla bikinis på Victoriasecrets hemsida. Måste ha en där ifrån eftersom jag ska till Kroatien i sommar. Man måste beställa tidigt eftersom det tar lång tid för den att komma.

outfit genom spegeln

                                       KOFTA -oddmolly KLÄNNING -vila SKOR -primeboots
 
Hinner inte ta några riktiga outfit bilder eftersom jag ska till stan direkt med pappa nu. Fick skynda mig med detta och hoppas att det duger. Ska leta efter ett par jeans som jag behöver, dock behöver jag också en ny parfym. Kommer lägga ut bilder om jag köpt något på bloggen sen:).

when worlds collide


instagrambild

 

Myser hemma själv med film. Så tråkig lördag idag. Inte haft någonting att göra idag. Imorgon ska jag och mamma till stan för att hon ska köpa saker tills på måndag. Hon ska till Thailand då, och jag är inte lite avundsjuk..


ELLE och frukttallrik


Galamiddag

Idag hade Chantelle middag med tjejerna i våran klass. Det var sjukt kul att träffa alla utanför skolan, lite jobbigt när man inte pratar med dom i skolan eftersom alla har sina egna gäng... Men detta var väldigt kul och alla pratade, skojade och skrattade hela tiden. Tummen upp för kvällen!

.


Bra helg

     
Vilken bra helg det blev! Träffade min vän Josefine på lördagen. Sedan på söndagen träffade jag min andra vän Josefine. De tjejerna gillar jag! 

2013

Oj vad året har gått fort, har haft så kul med vänner och familjen hela 2012. Nu är det slut och jag vill tacka alla för ett så underbart år, och jag vill önska alla ett riktigt gott nytt år!
 
Mina nyårslöften-
mer bloggning,
mindre godis och sånt, haha..
outfits bilder