idag och igår

  

 

              Var i stan med min syster igår. Hur mysigt som helst! Åt choklad och blåbärsglass, mums!

               Idag var jag med Matilda och Josefine, har alltid så kul med dom tjejerna, kärlek till er!

(sne bild)


.


jag idag

     gör en outfit bild sen :).

bland högt gräs

                                                                        JOSEFINE

sommarbild


                                                                  JOSEFINE & NATALIE

en bättre titt på mina jeans

                                                    Namnet på jeansen är Anna.
 
Köpte ju mig ett till par Boyfriend Jeans häromdagen. Här är en bättre titt på dom. 399:- på Gina, igentligen skulle jag köpt ett par tajta Jeans med hål i , men dom var slut tyvärr. Dom här Jeansen är jätte fin till hösten. 
Snyggt med slitna hål också!

.


Träning

Äntligen har gymmet öppnat och jag kan träna! Just nu tränar jag med mig syster och vilken lättnad . Nu är det bara att träna och träna och träna, wish me good luck ;).


Proviva & läkerol

 

Avslutar dagen med en Proviva och läkerol, imorgon är det skola igen. Önskar att det var minst fem veckor kvar av sommarlovet .. Men men , man får väl bita ihop och ha kul.. Eller? Hade jätte kul i Göteborg idag. Jag planerar att åka dit nästa helg igen ;). Vi får se. 

Kram.

 

Nyvaken

Nyvaken och trött tjej längtar efter att träffa släkten i Götet idag, wihoo!
 
Bloggar mer sen.

clutch väska

Köpte mig en clutch väska i silver för ungefär tre veckor sedan. Köpte den på Gina i Borås. Det har kommit in så många olika clutch väskor nu på Gina så man passar ju på att köpa en! Väskan är snygg till nån " fest " eller en svart klänning! Jag har blivit väldigt fast vid clutch väskor och tycker dom är otroligt snygga till vad man kan matcha dom med för kläder eller klänningar! 

nya boyfriend jeans


just me

 

Sne bild


ögonsminkning


ögonsminkning pågår

andvänder mig av en svart ögonskugga med lite grön färg idag :).

Nytt från Gina

Vad kan finnas i påsen ? hmmm.. Lägger ut bild när jag kommit hem.


Mysig dag med syster

Åt lunch på Viskan, sen shoppade vi lite, tog en frapino på espresso house. Min syster är bäst!


Godmorgon

Sitter här och tänker på dagen , vad ska hända denna regniga dag? sova , film eller åka in till stan och fika? Videoinlägg idag kanske? Vi får se om jag orkar ta upp kameran och göra en video , annars gör jag det nog från mobilen .

Ha det bra så länge!

världensfinastesyskon


Makeupstore

gick in på makeupstore i Borås för två dagar sedan , hittade två ögonskuggor som jag tyckte passade jätte bra. när jag är i en butik MÅSTE jag köpa nåt. ca 140 kr, kommer inte riktigt ihåg men det var nåt med det priset. 

#josefine


Sommaren 2012

Det hela började med vänner , massor med vänner.. Jag var inte hemma mycket , bara när jag skulle sova . Sen åkte vi till Gällstad med mormor och mamma , där hade vi en shopping dag med massa skoj! Vi åkte också till Gräbbestad , oj vad kul vi hade, längtar! Vi åkte dit med mammas kompisar , vi var ca 11-12 stycken. Vi tillbringade  dagarna vid havet, poolen , after beachen . Det var bara soliga dagar förutom lite regn den sista dagen . Där stannade vi i 4 dagar tror jag. Jag åkte till min kusin i götet och hade skit mysigt . Vi shoppade , gick runt i parken och tillbringade dagarna till att umgås helt enkelt . Hon följde med mig hem till regniga Borås och vi hade jätte kul! Vi var i stugan ganska mycket , där åkte vi båt och sola och bada . Liseberg blev det med , 3 gånger! Jag åkte dit med min bästa vän och dom andra gångerna med min familj och släkt . Ulricehamn var vi i också , där var jag med familjen och åkte dit på utflykt. Glömde säga att vi var i Tanumstrand i Gräbbestad! 
 
Det var min sommar , jag spenderade ju typ 5 veckor med vännerna till stan och massa annat . Iallafall har det varit den bästa sommaren hitills , jag hann med så mycket , kändes som att vi bara hade sommarlov i 5 veckor , jag saknar sommaren 2012 sjukt MYCKET. Nu får man förbereda sig för vintern och sen sommaren 2013! Så sjukt taggad på att bli tonåring! :D .