Bloggar jag följer.

Filippa Lindau är 16-17 år och kommer från Borås. I hennes blogg delar hon med sig av sin vardag och shopping + mm. Hennes blogg får jag inspiration av när det gäller kläder och bloggning. Hennes blogg kan ni hitta HÄR.
Karolina Arvidsson är också en bloggare från Borås. Hon delar med sig av mycket fina bilder och fina porträtt + shopping. Hennes blogg är jättebra och man kan lära sig av henne hur man fotar när man kollar hennes bilder. Hennes blogg hittar ni HÄR.
Fanny Persson Skoog, en jättebra blogg med mycket vardag och outfitbilder, och det är ett +! Får inspiration av denna tjej med! Hennes blogg hittar du HÄR.
Isabella Johansson - Tinkerbella. I hennes blogg delar hon med sig av sin vardag och mycket foto. Hennes blogg är rolig att läsa för att hon har så himla fina bilder, och så verkar hon så glad som person! Hennes blogg hittar ni HÄR.
 
 
Detta är alla "stor" bloggar jag läser vardagligen. Sen läser jag mandilove.blogg.se och byelinjulia.blogg.se också.
 
 
 

Jag och min syster.

 
 
När jag och Josefine kom hem tog vi direkt lite kort. Tog även några kort med min syster. Bäst är hon! Tycker om fotona så himla mycket, dom gör mig glad! Nu ska vi ha grillkväll i det fina vädret vi har idag! Knäpper några kort på det med, haha. Mycket uppdatering är bra och även kanske kul för er som läser bloggen. Håll utskik för mer kommer sen, puuss.
 

DETALJER

 
Glömde visa de otroligt fina på min favorit klänning. Det är genomskinligt vid brösten, (inte så att man ser brösten då). Sedan är det olika färger på diamanter runt det genomskinliga. Älskar färgerna och kommer användas mycket i sommar! Kostade runt 100 lappen.
 

MER NYTT

 
Tog en sväng in till Nelly outleten innan också. Fick med mig tre supersnygga klänningar hem. Ni ser ju hur fina detaljerna på dem är! Blev mest nöjd med den som har olika paljetter/pärlor. Varje grej kostade inte mer än 200:- kronor, och nu finns det mycket fint som ska plockas ut så åk in och kolla! Gillar klänningen som har spets vid halsen starkt med, riktigt fin! 
 

MONDAY

 

Idag är det måndag och en ny vecka på sommarlovet har börjat, det har gått fort tycker jag! Sitter just nu på Espresso House med Josefine. Vi satte oss utanför eftersom Borås gav oss ett fint väder idag. Jag har i alla fall tillbringat min dag i stan med Josefine i alla fall. Senare ska jag hem. Vi får se om jag följer med Josefine hem. Vi får se senare. puss.


NEW IN

 
Köpte ett üpersnyggt linne/top i Gällstad. Kostade inte mer än 200 :- och jag är super nöjd! Kommer användas mest nu i sommar + den kjolen jag köpte idag. Ska knäppa några kort på två till saker jag köpte igår med, inklusive kjolen. Så det kommer upp snart. Men detta var en av grejerna jag köpte igår i alla fall, puss.

THROWBACK SATURDAY

 
 
Hej bloggisen, har spenderat min kväll med att fixa om bloggen. Som ni ser så gick det inte så jätte bra, haha. Men jag är på goda vägar i alla fall! Vill inte ha så detaljerat på bloggen. Jag gillar när det är stil rent. Igår var jag i Gällstad med mormor en sväng, super mysigt! Somnade vid 01.00 tror jag. Kunde inte sova så det blev rätt sent. Imorgon ska jag ta en sväng in till stan med min vän Josefine och fika. Uppdaterar mer imorgon, puss.

Sneak peak.

 
 En liten sneakpeak på mitt nya inköp. En blommig kjol som jag tyckte var super snygg och fin nu till sommaren! Mer bilder på den kommer senare håll utkik i bloggen, puss!