sheinside.com

 
Hade ju beställt två par bikinisar och idag kom dom äntligen. Som jag väntat och väntat varje dag, haha. Köpte dem från sheinside.com. En jättebra sida om man vill ha snygga kläder. Sen vet jag ju inte om det är äkta eller inte, men det spelar inte mig någon roll eftersom dom ser exakt ut dom Victoria´s secret, och att det är mycket billigare och smartare att handla på sheinside. Har velat ha den vitblåa bikinin rätt länge så när jag hittade den där så slog jag till och köpte den. Gillar detaljen i mitten på den andra bikinin, alltså VS symbolen.
 
Är i alla fall jätte nöjd med dom. Men nu när sommaren snart är slut så får jag vänta till nästa sommar då jag kan använda dom, om dom nu passar, puss så länge.

Svart från Gina Tricot

 
Nya tröjan jag köpte igår. Enkel och svart. Den är väldigt fin i ryggen, kan tyvärr inte visa då min kamera har gått sönder. Men om ni går in på DENNA länk så kan ni se hur den ser ut på och i ryggen.

The body shop parfym.

 
Världens goaste parfym som jag fick med mig hem igår. Luktar så himla gott! Från The Body Shop här i Borås. Kommer användas mycket!

Igår och idag.

 
Igår åkte jag och min vän Josefine in till stan. Fick med mig en tröja och en ur go parfym hem. Vi åt Thai mat och bara myste. Hon sov över hos mig också. Somnade föör sent som vanligt. Måste verkligen ändra på det då skolan börjar om 19 dagar. Man kan ju liksom inte vara uppe till 3 varje dag ;). Ska snart åka med mamma till affären för att handla. Ska visa parfymen och tröjan i ett inlägg också!

Dermalogica

 
 
Har helt glömt bort att blogga. Dels för att jag varit sjuk och för att jag har varit upptagen. Men jag tänkte tipsa om en jätte bra kräm för huden. Dermalogicas grentle cream. Man har egentligen på sig den i 10-15 minuter. Men jag brukar ta den hela natten för bästa resultat. Allt man vill få bort från huden försvinner direkt! Jag tipsar verkligen om denna produkt!