Just nu

 
Nyss duschat och lagt mig i sängen för att läsa en bok. Jätte dåligt väder ute så jag kommer nog stanna inne idag. Ikväll kommer Josefine hit. Saknar henne jätte mycket då vi inte träffats på en vecka, eller mer till och med? Hon ska i alla fall sova här och det ska bli jätte mysigt! 

me

 
Var ganska bra ljus i rummet idag så jag knäppte några kort på mig lite spontant men bara en bild blev något bra, haha. Hoppas ni haft en bra dag, i alla fall, puss!

Nya träningsshortsen

 
Så här ser då mina nya träningsshorts ut på. Rikigt sköna och fina!

Nya vita.

 
Mina nya fina shorts från Gina Tricot. Såg bara ett par hängandes kvar där och det var min storlek och allt. Jag slog till och fick den för 100 lappen, då den var på rea! Jätte mysiga och sköna. Kommer nog användas mycket dom här korta veckorna som är kvar av sommaren, haha..

Lite om dagen.

 
Kör med en gammal bild som jag tror ni sett innan.
 
Klockan 10 ska jag möta upp Amanda. Vi ska ta en powerwalk och prata eftersom vi inte har träffat varandra på hela sommaren. Sedan kanske jag åker in till stan och kollar lite där. Kommer bara bli en helt vanlig dag. Hoppas eran dag också blir bra, jag uppdaterar mer sen!

Träningsshorts

 
Åkte in till stan lite för att köpa en ny plånbok. Fick med mig en plånbok och två par shorts. Dessa shorts fick jag med mig hem. Ett par träningsshorts, som jag letat efter länge! Fanns inga fina på Stadium eller Intersport. Men när jag in på hm hittade jag dessa. Dom satt som en smäck och var inte lika dyra som dom på de andra affärerna heller för den delen så jag köpte dom. Säg till om ni vill att jag ska visa hur dom sitter på också!

Svar på en fråga.

 
 Vad heter butiken du köpte det fina linnet i? Köpte linnet på lager 157 i Gällstad :).
 
 
 
 
 

Smink jag använder till vardags

 
Kom precis hem från stugan. Hade inget att blogga om så jag knäppte några kort på vilket smink jag använder till vardags. Men dock använder jag bara smink då det är dåligt väder. Annars inte då det inte är bra att ha smink när solen är framme!

Favorit produkter till huden

 
På bilden ser ni vilka produkter jag använder mest till vardags. Alla luktar så gott!

Victoria´s Secret.

 
Dessa grejer fick jag ju av Lisa när hon kom hem från, Grekland? Brukar inte visa underkläder, men Victoria´s Secret är en helt annan sak enligt mig. Tack så mycket Lisa!

Strawberry and Chocolate

 
 
 
Sitter just nu och äter på detta, Jordgubbar med vit choklad. Bästa kombon!

Ny design osv.

 
Hej bloggisen! Jag har nu efter 1-2 månader öppnat bloggen igen. Jag visste inte hur jag ville ha den och jag tyckte det var väldigt svårt att göra design osv. Har faktiskt suttit varje dag och försökt men har aldrig lyckats få till det så det känns bra, haha! Synd att min meny inte kan vara på andra sidan bara då det ser jätte konstigt ut på mobilen. Men man ska ju inte klaga! 
 
På måndag åker min bror till Grekland en vecka, och på tisdag åker min syster till Bulgarien i två veckor, medans jag får stanna hemma.. Men jag ska åka i september med mammi.
 
Har också beställt två übersnygga bikinisar från Victoria's Secret. Ni får bild på dom när dom kommer om ca 2 veckor. Fick också en ny bodymist + bodylotion från Victoria´s Secret av fina Lisa som är en vän till min bror, jättesnäll är hon! Båda är Pure Seduction, en av mina favoriter!