INSPIRATION - LOOKBOOK

 
Ännu mer inspiration. Ska nog börja med veckans inspiration bilder på bloggen!

top 10 snyggaste väskorna

                                                            Bilder från we♥it.
 
Dom top 3 snyggaste väskorna enligt mig.
 
1. Nummer ett på topplistan. Longchamp väska. Snygg till allt och passar till allt. Gillar mest svart men det är fint med vitt också. Jag valde denna väska eftersom för den passar till vardags och det får plats med mycket i den. Passar till vilken klädstil man än har. Hemsidan finns i denna länk --> Longchamp.
 
2. Nummer två på topplistan. Marc By Marc Jacobs väska. Lite mer stil tycker jag. Passar till tajta Jeans och en blus från Zara. Valde denna eftersom jag tycker den är hur fin som helst! Tycker inte att denna väska är en väska man har i skolan eftersom allt inte får plats i den och den är väldigt fin så den skulle bli stulen direkt. Annars är den jättefin! Hemsidan i länken --> MarcByMarcJacobs
 
3. Louis Vuitton väska. Lite mer stil denna med. Stor och rimlig. Jättefin och passar till ett par vita Jeans och en fin kofta. Jättebra att andvända om man ska resan iväg någonstans eller ut på stan. Det är så gulligt att se på instagram dom som lägger ut bilder när dom har sina hundar i dessa väskor, haha. I alla fall kommer den trea på min topplista bland väskor. Länk här --> LouisVuitton
 
Vilken väska tycker ni är snyggast? PUSS

Only brallor

 
                                                   T-SHIRT - Ralph Lauren BYXOR - Only
 
Provade mina Jeans från only idag. Väldigt snygga till en t-shirt eller annat. Har alltid tajta Jeans på mig och vill prova något nytt. Tycker faktiskt inte det är så dumt med Jeans som är tajta där uppe och går ner vid vaderna. Riktigt snyggt faktiskt! Imorgon är det fredag och snart helg. Ska passa på att plugga till läxan vi har imorgon. Har lite panik för jag har inte börjat än, och vi ska skriva upp alla regler i tre sporter. Glömt bort den så tack Amanda för att du sa att du skulle plugga till det idag. Ha det jättebra så länge.

 
 

INSPIRATION VANS SHOES

 
   bilder från we♥it.
 
Någon mer än jag som tycker dessa skor är hur snygga som helst? Såg att en på instagram hade köpt leopard skorna på den andra bilden och jag började googla direkt. Mina favoriter är Leopard färgat och hel rosa. Leopard färgade skorna är så snygga till en svart klänning eller ett par shorts till i sommar. Dom rosa är så snygga till bruna ben! Börjat tröttna på långa Prime Boots och Johnny Bulls. Eftersom alla har dom nu så vill man köpa något nytt. Är så sjukt inspirerad av färgglada snygga låga skor samt Converse. Finns så mycket skorna passar till och det spelar nästan ingen roll vad man tar det passar ändå. Ska till Göteborg på lördag. Ska nog kolla¨på ett par skor. Kan inte slita blicken ur dom nästa, verkligen ursnygga! Om jag köper dessa skor kommer jag nog inte andvända dom så mycket i vår. I sånna fall i slutet av april eller mars. Andvänder dom hellre i sommar då jag inte redan har slitit ut dom. Dessa skor finns med nitar på också. om ni tycker dessa skor på bilderna där uppe är snygga. Då ska ni kolla in dom med nitar på. Tog inte med dom på bild eftersom dom inte är vad jag är ute efter men dom finns t.e.x på weheartit.com där finns även andra bilder på mer skor av Vans. 
 
Fick en fråga innan om mer outfits bilder. Jag går i skolan och på morgonen hinner jag inte ta ett foto med kameran. Sen kommer jag hem och då är det jätte dåligt ljus.. Jag kan göra genom spegeln men det är inte så kul för er som kanske vill ha fina bilder. Bilderna är faktiskt en sak av det roligaste i bloggar så jag vill att det ska vara fint! Men kan försöka imorgon eller någon annan dag. Hoppas ni kan hålla ut så länge. Kommer inte uppdatera mer idag, imorgon ska jag fösöka få in ett inlägg. Kanske åker till staden imorgon. Men håll utsikt i bloggen imorgon! 
 
 
 

INSPIRATION - lookbook

Lite inspiration på kläder till vinter och till och med lite sommar. Gillar verkligen ett par tajta Jeans och en t-shirt nu när våren börjar komma. Bilderna hittade jag på Lookbook, och det är verkligen en jättebra sida om man vill få inspiration på kläder och annat. Eftersom alla mina Jeans blir så konstiga ska jag försöka åka in och införskaffa mig ett par Dr.denim Jeans i veckan.